© Lohmann Danmark ApS

© Lohmann Danmark ApS


Navigation


Inhalt // Content


Velkommen hos Lohmann Danmark!

Lohmann tilbyder højteknologisk forbindelsesteknik: dobbelsidet tape, transferfilm eller reaktive klæbestofsystemer.


Selvom de er usynlige, findes Lohmanns klæbeprodukter overalt. For den aktive anvendelse af klæbestoffer har udviklet sig til en stærkt voksende trend i industrien. Fordelene ved klæbeteknik er åbenlyse: let, ren og frem for alt sikker. Takket være den præcise klæbekraft forbindes de enkelte komponenter på en effektiv måde og med en hidtil ukendt nøjagtighed, hvilket giver optimale løsninger for kunden. Fra fremstilling af klæbestof til procesintegration – "The Bonding Engineers" er din kompetente partner. Begyndende med det globale specifikationsarbejde, efterfulgt af den individuelle produktudvikling og frem til den innovative klæbekonstruktion. Her afdækker ingeniørerne i Lohmann Tape Group den samlede merdiværdikæde og muliggør kundeorienterede løsninger.

Lohmann er aktiv på verdensplan, og virksomheden har siden 1973 ageret i Skandinavien. Lohmann Nordic leverer high-end-klæbeløsninger til mange forskellige brancher i landene Sverige, Danmark og Norge. Grundet den store lagerkapacitet i dette område er kunderne sikret en hurtig levering. Måske bliver dette også snart en fordel for dig.

 

Lohmann Image-Movie

Nyheder

Arrangementer

Dato
Eventtitel
By
09.02.2016 - 11.02.2016
MD&M West
MD&M West is the world´s largest trade fair for design and manufacturing in medical technology.
Anaheim , California, USA
09.02.2016 - 11.02.2016
Southern Manufacturing
The UK\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s largest regional manufacturing technology, electronics and subcontracting exhibition.
Farnborough , United Kingdom

 

Fusszeile // footer